Thursday, November 11, 2010

Muidugi myyks nyyd hasti, kui mul oleks naidata verd ja pisaraid, aga tegelikult laheb koik tousujoones.Kui meie juurest soita Dominicali poole, siis on kyll yks kuristik, kuhu olevat yleeile ka yks auto kukkunud, aga voib olla on see ainult kuulujutt.Teid parandatakse, vihma sajab ainult oositi ja paeval paistab paike.
paar paeva tagasi tegid Mart ja Kimmo meile merevaate, raiusid meie maja juures yhel puul oksi maha, oli juba paris pimedaks muutunud, aga puu kyljes oli ka yks termiidi pesa ja nyyd ma olen 3 paeva termiite majast eemale torjunud, lihtsalt kohutav, kogu aeg tulevad tagasi, algul myrgitasin, siis sai myrk otsa, proovisin juukeslakiga, toimis ka, aga ikkagi, homme tuleb spetsialist ja me peame oma majast valja kolima yheks paevaks cabina rentima;)
2 paeva on sipelgaid sadanud ja mis koige imelikum, nad on peadpidi koos ja konnivad ja varisevad.Tkskord aastaid tagasi, kui mingil pikal lennul naidati putukate suguelu filmi, siis ma ei vaadanud, nyyd kahetsen, ma ei saa aru mis toimub, aga ma olen neid pikki sipelgaid nyyd 2 paeva valja pyhkinud oma majastm aga neid sajab kogu aeg aina juurde.
yleeile ostsime poest hapuks lainud hapukoort, sellisesse margistusteta kilesse pakitud, et arvasime, et see oli rinnapiimast tehtud, laksime eile ymber vahetama, aga koik oli otsas, isegi see on ara ostetud.
Aga naeratan ja usun, et elu laheb aina ilusamaks, natuke aitas Tonu ka, eks ta ise teab:)
musi, kallid, jana

5 comments:

Anonymous said...

Oh sa pühade vahe küll, mis vinge elu teil seal käib - vihm, üleujutused, maha sadavad värisevad sipelgad, termiidid - ja te olete nii vingelt postiivsed et kõik meie siin võiks eeskuju võtta!
Jana, palun-palun Sind, kirjuta raamat!
Merle

kati pitk said...

see on uskumatu, et te (v.sina)kogu selle kupatuse otsas nii rahulikud saate olla. Meil siin on "igavalt" sügisene, mõtted ja süda teiega. Hing lendab ikka tihti teie juurde:)
Jõudu teile, tuleme kunagi veel teid vaatama:)
Kati & Andres

kati pitk said...

see on uskumatu, et te (v.sina)kogu selle kupatuse otsas nii rahulikud saate olla. Meil siin on "igavalt" sügisene, mõtted ja süda teiega. Hing lendab ikka tihti teie juurde:)
Jõudu teile, tuleme kunagi veel teid vaatama:)
Kati & Andres

Anonymous said...

Tere! Olete kutsutud meie salongi aastalõpu peole, mis toimub 11.12 algusega 19.00 meie salongis. Edasi siirdume Harju tn. liuväljale uisutrikke tegema ja sealt jälle tagasi salongi. Kui teid füüsiliselt seal ei ole, siis mõtleme ikka teie peale. Olete meile ikka kallid!
Regina

Anonymous said...

No jah, loed ja katsud ette kujutada seda tohutut mäsu, mis loodus teile korraldab seal. Kõhe on kohe. Mina , kes ma hirmsasti roomajaid"armastan" , hakkasin kohe mõtisklema, et kuidas kõik need maod sellele hullule vihmale ja üleujutustele reageerivad.
Meil on siin jah pime ja hall ja igav, aga samas oled nagu natuke tänulik ka, et see tee, mida mööda koju sõidad, su alt ära ei otsuta minna. Ausalt öeldes ikka olete jonnakalt vaprad ja huumor on see ravim, mis teil vist iial otsa ei saa. Vähemalt jääb selline mulje või oskad sa Jana osava sõnakasutusega meid ära petta. Järgmise kirjatükini!
Urve