Friday, November 05, 2010

nodzu abi 2

vaatasin just uudiseid, valjas me ei kai ju enam:)
Cortes, mis on meilt 20 minuti kaugusel, seal soidavad ka inimesed paatidega ja esimest korda elus nagin ma, kuidas terve maja ujus lihtsalt piki joge, sel hetkel, kui filmiti, oli ta 15 km edasi soitnud, katuseni vee all, aga katus paistis ilusti.kogu meie piirkond on jagatud vaikesteks tykikesteks, inimesed on ilma vee elektri ja toiduta.Maanteed lihtsalt murenevad, eile kukkus yks auto lihtsalt jokke, sest tee murenes ja auto jai rattad pysti jokke kivide otsa ja juht sai surma.Eesti uudistest kais labi, et 17 inimest on surnud maalihkest San joses, tegelikult on surnuid juba 23 ja koerad leiavad yha uusi.nyyd on kriisikolle San josest liikunud meie piirkonda, sest siin lihtsalt sajab nonstop ja nyyd ei paase keegi midagi parandama , poed on tyhjad ja kytus otsas.Meil on kohe vesi otsas, ostsime tana viiomased 4 pudelit vett poest, vihmavesi kolbab keeta, kui elektrit on, onneks on meil restoran ja syya jatkub.meie kliendid, kes koju ei saa, ma ei tea, mis ma nendega homme teen, sest vesi saab otsa ja wc jaoks peame hakkama basseinist vett votma.See on kyll kogu aeg triiki tais.nii hullu olukorda ei ole siin riigis 20 aastat olnud, nii nad raagivad.Homsest pidi ilm paranema, st. et vihm pidi jargi jaama, aga kogu riigis anti eriti kyma tuule hoiatus, et puhub 80 km tunnis, st.et puud ja katused hakkavad lendama ja mehhikos oli eile juba 1-3 kraadi sooja, mul on onneks mohhaarkampsun.2 poissi, kes meil alles eelmisel nadalal saabusid, nemad on paris segaduses, et neile lubati paikest ja sooja ja nyyd palun vaga.Ei aita see minu jutt, et minu eluajal pole midagi sellist siin toimunud:)
Aga koigile emadele ja muudele muretsejatele voime rahustuseks oelda, et meil pole tegelikult hada midagi, me oleme ju kodus ja alati saame midagi valja moelda, riisi jatkub ja rummi ka.
See, kui ma kohe uusi uudiseid ei kirjuta, ei tahenda, et me oleme ara uhutud, lihtsalt ei ole voibolla elektrit voi internetti, musid, kallid, ootame paikest!
jana

4 comments:

Anonymous said...

meil on 2 paeva olnud paike, issand, kui monus!!!Ilma veeta olime pool paeva, nyyd on jalle tsistern tais ja koik hasti.Teed on kyll veel kinni ja poodides midagi ei myyda, aga meil on ikka veel olut ja syya jaseda hullu tuult ka pole tulnud.Nii et me elame lootuses, et teid parandatakse ja asjad liiguvad paremuse poole:))meil on siin kylas ainsana internett ja ka telefon tootab vahetevahel, nii et rahvas koguneb ja on taitsa baari moodi koht:)

Anonymous said...

juhhei! tore lugeda!

Anonymous said...

Tänan rahustava kommentaari eest. Kliendid küsivad kogu aeg teie olukorra kohta. Nüüd võin lõpuks midagi kena rääkida. Kõike kaunist ja edu teile! Loodame, et elu loksub jälle tasapisi paika. Varsti ju tuleb Mari teile. Selleks ajaks ikka on teed valmis ja poed kaupa täis!
Regina

Anonymous said...

Cool!!!
Sellisel ajal tahaks seal olla.
Tõnu