Friday, January 26, 2007

tekstid osaliselt korduvad, aga koige varskem holmab koike, sorry




4 comments:

Anonymous said...

Lausa uskumatu, et kaks maja pea katuse all. Suur huvi sisekujunduse vastu on ka juba tekkinud, need rannakivid betoonis on väga vahvad. Samas, et potensiaalsetel klientidel oleks võimalik end ka kohale vedada või tuleku ja oleku summaarsest maksumusest aimu saada on teie kogemus igati abiks:) Või ka juba tulnute/olnute.
Janale kiituseks, et tekstid on värvikad ja tekitavad reisikihku:) Sellel aastal pole kuskile saanud. Igal pool nimelt kuhu lastega saaks minna on külm. Kas CR on väikeste lastega olemiseks tulemiseks ikka ohutu. Loomad ja muud roomajad jne.?
Mulle meeldis ka see köök (mööbel õigemini). Kas kohalike seppade töö? No ju vist! Meil ikka muidu ok. Vaid Terke kukkus oma näo lõhki. Hüppas laualt vastu voodi nurka. Isa eab käima silmad maas sest kõik emad vaatavad et näe- jälle perevägivald:) Kirjuta, kas enda valge inimese nahaprobleem ikka taandub või saad jõuluks tagasi! Ja mitu maja üldse kokku nüüd tekib? Teenuse sisust kuulaks ja loeks ka. saaks vaikselt levitada reisihimulistele tuttavatele!
Kalli ja Tsau!
Ikka edasi....
Marek

Anonymous said...

Ja blogist. ma ei saagi aru, et kas viga minu masinas või ongi aeg-ajalt selline va valge leht pakkuda ainult.
Keegi teine ju ei kaeble!

Anonymous said...

Ikka teistel ka seesama valge lehe probleem

Veljo Konnimois said...

Kahjuks oli mõnda aega J&M CR päris pikka aega "valge" Mõtlesin juba , et ka neil lumi maas :)

Nii kui endal majapeal suuremad tööd valmis, põrutan CR´i asja lähemalt kaema. Loodetavasti juhtub see õige pea.