Wednesday, October 17, 2007

Muust maailmast ara loigatud, eilsetest ohtustest uudistest selgus, et San Josesse ei ole meil praegu voimalik autoga saada, vesi on teed minema pyhkinud.Ei saa rannikutpidi, sesl on vesi Parritas tousnud nii, et sild on vee all ja ei saa ka Interamericanatpidi, sest seal on tee ara kadunud, jalakaijad saavad vaid labi turnides kuristiku kohal.Kui praegu peaks naiteks lennukile minema, saaks siit ainult vaikese lennukiga San Josesse minna. San Isidros napib juba topiduaineid ja kytus on otsas.Pidi olema 20 aasta jooksul ulatuslikumaid yleujutusi, see tahendab, et yle on ujutatud sellised alad, mis kunagi varem ei ole vee all olnud, naiteks Parrita just.Meil eriti San Josesse minna vaja ei ole praegu, valja arvatud, et tana oosel murti meie autosse sisse, ara viidi auto dokumendid, Mardi uhiuued paikeseprillid(lennujaamast ostis) ja akutrell, millest Mardil on eriti kahju, sest see on tal absoluutselt iga paev kasutuses.Ohtul ta kais veel prosele uut pirni panemas, see oli labi ja kuna vihma sadas, jattiski autosse, et ei hakka yles tirima.Viga.Nyyd organiseerime oise valvuri votmist, sest tundub, et asi voib muidu ohtlikuks minna.Oosel koer nii oudsalt haukus ja meie motlesime, et jatku juba jargi, no on tobu, kaskisime tal vait olla ja kohal pysida.no ise olime lollid.Politseis, kus Mart just avaldust kais tegemas, oli yks teine valge, kes restorani peab, temal oli telekas ja muud masinad ara viidud, teda ennast ei olnud kodus olnud.
Tiku, taku ja tico istusid rannas....Aga, kui te ei kommi, ma edasi lihtsalt ei raagi.See muide, on otsepostitus.koike kaunist!

5 comments:

Anonymous said...

Mina sinisilmselt arvasin, et sellistes piirkondades pole vargusi aga näed, võta näpust. Kahju muidugi, aga hea et vähemalt auto alles jäeti:) Pange ikka pilte ka üles oma majadest neid on nii huvitav vaadata. Jana, sa oskad müstiliselt hästi joonistada ja kogu teie majade sisustus ja disain on jube vahva. Ka mina vaimustun sellisest natuke vanaegsest stiilist või kuidas seda nimetada, pigem selline vahemere stiil. Jube kihvt, kujundan ka oma maakodu midagi analoogses vaimus. Pole teie blogist välja lugendud kui suure maatüki te ostsite et oleks kergem hinnata millist ala haldate.

Anonymous said...

Eks vargusi tuleb igal pool ette. Vastik muidugi...
Ja pane ikka pilte üles ja kirjuta edasi!
Jõudu ja jaksu teile
Helle

Mati said...

Tsau.
Kurat seal ka nagu meil, mis nähtaval see ära.
Vaata järsku tulevad tagasi müüma. Aga sa Mart pead veel turvatehnika ka muretsema. Mart sa võiks proovida panna siia ka video klippe mis on väikseks tehtud. Oleks ka lahe vaadata.
Pilte pange ikka ka.
trv
mati

Anonymous said...

Tere. Õnnitlused pulma-aastapäevaks:) kahju, et teil sajab nii hullult. Lohutuseks: meil siin oli esimene öökülm. Ikka mäletate? Ilus on teil seal ja aina ilusamaks läheb. Ei jaksa kiita ;)Jube vahvad lauad olid kas seal restoranis või siis Noa juures. Suur lahmaks looduslikku puud/või siis kändu ja okstest lahedad jalad all. Toole ei näinud, kijutan ette et samas stiilis. Tugitool kännust tehtud võiks ka päris vahva olla. Meie Erikuga jamasime oma avatud köögi+suure toa värvimisega. Mingi jama värv õnnestus osta. Ükskõik kui palju värvid, kõik jäi laiguline. Kohati isegi valge. Kuigi lõpptulemus pidi olema tumeroheline. Lõpuks oli Erik juba 6 korda värvinud ja aina hullemaks läks. Erik ostis siis uue värvi ja seekord värvisime koos ning lõpptulemus tuli tipp-topp juba esimesel värvimisel. Vahepeal oli küll kilplase tunne... Nüüd peaks kolmapäeval uue kapi ka saama. Saab esiku (läbi 2 korruse) puhtaks, asjad eelkõige plaadid+raamatud ära paigutada. Ma ei suuda uskuda, et lõpuks hakkab kodu kodu moodi välja ka paistma. Nüüd pean hakkama diivanit otsima. Loodan et see väga valus toiming ei ole. Nii raske on leida, kui tead millist tahad ja mis värvi.
Kas sa Jana basseini põhja midagi oma stiilis teed ka? Maalid või paned segusse teokarpe vms?
Tervitused
kallistades Lembe

zammalhabe said...

olge ikka rahul seal - me lendame homme anniga islandile kus ilmad on sellised meie kliimale klassikalised - si**a ja pa*ka kukub taevast, temperatuur nullis. yleujutusi vist pole ja loodame kohalike hobustega taksitustest l2bi murda.

pyyame sisemaalse "ei kuskile" ka minna kelkudega sqitma, aga eks n2is.
ja mardile vqid ytleda, et 2rgu stressaku - nyyd saab kergelt "vuntsi" itsitada vaadates kuidas proua end "kurjaks ajab" (sry jana) :)

cheers,
thomasm